Bestuur '21-'22 gezocht

Sollicitatie deadline is verlengd!

De uiterlijke deadline voor de sollicitatie is verlengd!

Je kunt je CV en motivatie nog tot 16 juni opsturen naar secretaris@svtapp.nl!

SV Tapp zoekt nieuw bestuur!

Lijkt het je leuk om met meerdere commissies, verschillende activiteiten te organiseren voor de leden van SV Tapp? Denk aan studiegerelateerde excursies of aan gezellige (online borrels). Dan is dit de kans om een bestuursjaar te doen bij studievereniging Technisch Appèl!

Binnen het bestuur heb je 5 verschillende functies; voorzitter, secretaris, penningmeester, intern coördinator en extern coördinator. Om erachter te komen welke functie het beste bij jou past, kun je op de site lezen wat deze functies precies inhouden en wie deze momenteel uitoefenen.

Solliciteren kan vanaf nu door voor 4 juni ​je CV en korte motivatie te sturen naar secretaris@svtapp.nl . Als je mail is ontvangen, zal je worden uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek met het desbetreffende bestuurslid.

Foto_sollicitatie_promo.jpg