Bestuur '21-'22 gezocht

SV Tapp zoekt nieuw bestuur!

Lijkt het je leuk om met meerdere commissies, verschillende activiteiten te organiseren voor de leden van SV Tapp? Denk aan studie gerelateerde excursies of aan gezellige (online borrels). Dan is dit de kans om een bestuursjaar te doen bij studie vereniging Technisch Appèl!

Binnen het bestuur heb je 5 verschillende functies; voorzitter, secretaris, penningmeester, intern coördinator en extern coördinator. Om erachter te komen welke functie het beste bij jou past, kun je op de site lezen wat deze functies precies inhouden en wie deze momenteel uitoefenen.

Solliciteren kan vanaf nu door je CV en korte motivatie te sturen naar secretaris@svtapp.nl . Als je mail is ontvangen, zal je worden uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek met het desbetreffende bestuurslid.

Foto_sollicitatie_promo.jpg