Extern Coördinator

Hoi, mijn naam is Jeroen de Wolff en ik ben de huidig extern coördinator. De extern coördinator is het aanspreekpunt voor bedrijven die partner willen worden van de vereniging.

Extern coördinator worden van SV Tapp is een zeer leerzame en leuke ervaring. Je zult in de wereld van het bestuur meer leren dan je vooraf zult denken. Als extern ben je verantwoordelijk voor de communicatie met bedrijven. Jij zorgt dan voor het behouden/creëren van een goede relatie met partners en bedrijven. Dit is zeer belangrijk want met genoeg partners kan de vereniging leuke dingen blijven doen.

Je taken als extern zullen verschillen van het maken van brochures tot het afsluiten van contracten. Aan het begin van het jaar zul jij je eigen brochure opstellen die je door kunt sturen naar bedrijven waarmee jij een partnerschap wilt. Wanneer jij een tof bedrijf hebt gevonden of benaderd bent door een bedrijf zul je als een echte verkoper jou deals aanbieden. Heb je het bedrijf overgehaald? Dan kun je nu een contract opstellen (geen zorgen dit is alleen een paar vakjes invullen, je hoeft geen rechten te gaan leren). Dan rust je nog maar één ding te doen en dat is het contract vervullen.

Ik heb gekozen om deze functie te vervullen zodat ik mijn netwerk kan uitbreiden en leuke dingen kan doen met mijn studiegenoten, maar vooral omdat ik het ook even niet meer wist in de opleiding en zo tijd kreeg om even na te denken. Ik heb veel geleerd over het behouden van professionele relaties. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en samen met hen kunnen werken en denken aan oplossingen die zowel voor de vereniging als voor de externe partij positief waren.

Wat is nou een ideale extern? Ben je niet bang voor onbekende mensen, wil jij dat de vereniging toffe dingen kan blijven doen, sta jij stevig in je schoenen en kun jij met veel enthousiasme/passie over de vereniging vertellen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Zou je deze functie willen doen? Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar secretaris@svtapp.nl. Dan zul je kort daarna worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met mij (de extern).

Twijfel je nog of heb je dringende vragen? Stel ze dan gerust door een mailtje te sturen! Dan zal ik ze zo snel en zo duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden. Vragen mag je sturen naar extern@svtapp.nl

Bestuursfotos_SV_Tapp-.jpg