Intern Coördinator

Hoi! Ik ben Wouter en ik ben dit jaar de intern coördinator van S.V. Tapp. 

Als intern coördinator ben je de spreekbuis tussen de commissies en het bestuur. Door eens per maand te vergaderen met de commissies zorg je ervoor dat al jouw bestuursleden weten wat de commissies voor jullie aan het doen zijn. Dit is ontzettend gezellig en je leert hierdoor een heleboel nieuwe mensen kennen. 

Verder ondersteun je de commissies waar dit nodig is. Zo zorg jij er voor dat de evenementen die de commissies organiseren op de site komen te staan en onderhoud je samen met de secretaris de sociale media van de vereniging.

Daarnaast ben jij de scheidsrechter tijdens de commissiecompetitie en verzorg jij leuke activiteiten voor de commissies. 

Op dit moment ben ik een half jaar in deze functie en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. We hebben een enorm leuke vereniging met veel verschillende mensen. Tijdens de activiteiten is het erg gezellig en daarom voelt het goed om iets te kunnen betekenen binnen het bestuur. Ik hoop het komende half jaar dan ook nog veel meer nieuwe mensen te leren kennen en veel leuke activiteiten te doen. 

Dus, heb jij communicatieve skills en hou je ervan om nieuwe mensen te leren kennen? Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar secretaris@svtapp.nl. Dan zul je kort daarna worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met mij!

Mocht je nou nog dringende vragen hebben over de functie, of het doen van een bestuursjaar, schroom dan niet en stuur mij een mailtje naar intern@svtapp.nl. Ik zal al je vragen zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden!

Bestuursfotos_SV_Tapp-4116.jpg

Onze partners