Intern Coördinator

Intern coördinator

Hoi! Ik ben Daan Boonstra en dit jaar de Intern coördinator van SV Tapp.

Even kort over mijn functie is dat je als Intern coördinator eigenlijk de verbinding tussen de commissies, de leden en het bestuur bent. Je hebt veel contact met de leden zowel op kantoor als op school. Ook ben je spreek je veel met de actieve leden, door aanwezig te zijn bij vergaderingen en altijd bereikbaar te zijn op Whatsapp. Door hier altijd mee bezig te zijn leer je dus enorm veel nieuwe mensen kennen binnen Werktuigbouwkunde en dit is wat de functie Intern coördinator zo leuk maakt.

Als Intern coördinator ondersteun en stuur je de commissies waar dit nodig is, je spreekt de voorzitters van elke commissie en zorgt dat alle taken volbracht worden. Dit zijn taken zoals zorgen dat de evenementen op tijd op de site komen, begrotingen nakijken van de commissies en je eigenlijk overal mee bemoeien :). Ook organiseer je dingen zoals de commissiecompetitie, actieve leden avonden, het actieve leden weekend maar dit natuurlijk met een beetje hulp van je medebestuur.

Tot nu toe doe ben ik 5 maanden actief als de Intern coördinator en vind ik het super leerzaam en leuk om te doen. Ook ben ik erg trots op wat we tot nu toe hebben neergezet voor de leden, leuke activiteiten, game avonden, borrels en een vooruitstrevende activiteit op onze social media. Naast het besturen van SV Tapp is er nog veel meer leuks aan de besturen wereld. Als SV Tapp zijnde ben je namelijk niet het enige bestuur binnen de Hanze, je bent met nog 30+ andere besturen van studieverenigingen waar je allemaal leuke activiteiten en borrels mee houdt. Dus ook buiten werktuigbouwkunde kom je ook in contact met een enorme vrienden groep waar je altijd wel een feestje kunt mee vieren ;).

Dus lijkt het jou leuk om volgend jaar de verbinding tussen de commissies, de leden en het bestuur te zijn en houd je enorm veel van gezelligheid? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar secretaris@svtapp.nl. En dan zul je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek met mij en Peter (voorzitter SV Tapp)!

Voor vragen over mijn functie en bezigheden kun je mij altijd een mailtje sturen naar intern@svtapp.nl, of mij een berichtje sturen.

MG_7966-Edit.jpg