Secretaris

Secretaris

Mijn naam is Jos van der Veen en ik ben momenteel secretaris bij studievereniging Technisch Appèl. De secretaris is de rechterhand van de voorzitter. Je bent na de voorzitter degene die doorslaggevende besluiten mag/kan nemen. 

Tijdens de wekelijkse vergaderingen ben jij de persoon die alle notulen bijhoudt. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle deadlines, actiepunten en bepaalde besluiten die zijn genomen. Op deze manier ben je het aanspreekpunt voor zowel je bestuursgenoten, als de leden van onze vereniging. Als iemand een vraag heeft, kan jij deze voor ze beantwoorden. 

Ook ben jij degene die alle (belangrijke) mailtjes van andere partijen binnen krijgt. Het is aan jou om deze in de gaten te houden en door te sturen naar de voorzitter of naar degene voor wie de mail bedoeld is wanneer dit nodig is.

Ben je goed in Nederlands? Dan is deze functie perfect voor jou. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor alle geschreven stukken die vanuit de vereniging komen. Denk aan onze sociale media en aan al het mailcontact.

Persoonlijk heb ik van het afgelopen half jaar al ontzettend veel geleerd en ik heb ook ontzettend veel zin in de komende periode. We hebben samen een gezellige vereniging en het voelt goed om iets voor mijn medestudenten te kunnen betekenen op deze manier. De stappen die wij als bestuur hebben gemaakt vind ik heel erg tof & ik hoop dat mijn opvolger ook enthousiast is om onze vereniging verder te ontwikkelen. 

Ben je nou enthousiast? Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar secretaris@svtapp.nl. Dan zul je kort daarna worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met mij (de secretaris) 😊 

Twijfel je nog of heb je dringende vragen? Stel ze dan gerust door een mailtje te sturen! Dan zal ik ze zo snel en zo duidelijk mogelijk proberen te beantwoorden.

MG_8034-Edit.jpg

Onze partners