Voorzitter

Mijn naam is Peter van Tol en ik ben dit jaar de voorzitter van SV Tapp. Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging, eindverantwoordelijk en het aanspreekpunt. Daarnaast ben jij de tussenpersoon tussen de Hanzehogeschool en de vereniging, denk hierbij aan de dean, teamleiders en docenten.

Ben je besluitvaardig, heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil je je voorzittersvaardigheden uitbreiden? Dan is de functie voorzitter perfect voor jou. Het is aan jou om belangrijke beslissingen te nemen, denk hierbij aan het uitdelen van taken en het stellen van deadlines. Het is belangrijk dat je elk besluit goed kunt onderbouwen, loop daarom alle scenario's bij langs en zorg dat je zoveel mogelijk meningen en feedback hebt ontvangen.

Dit jaar heb ik als voorzitter ervaren hoe het is om een team gemotiveerde bestuursleden te leiden. Samen resultaten neerzetten lukt niet zomaar. Bedenk maar eens wat er komt kijken bij het maken van onze engelse site, het organiseren van Engineering the Future en het meerjarenbeleid opstellen. De ervaring die ik bij deze projecten heb opgedaan is iets waar ik nog altijd profijt van ga hebben.

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan? Stuur dan een mail met je CV en een korte motivatie naar secretaris@svtapp.nl. Dan zul je kort daarna worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MG_8078-Edit.jpg