4people_logo.png

4people detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. We zijn landelijk actief vanuit vijf regiokantoren: Groningen, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en de hoofdvestiging in Hengelo.


Wij zijn er voor technische professionals op HBO, WO en PhD-niveau die op zoek zijn naar een uitdagende werkplek voor lange of kortere tijd. 4people biedt als werkgever de mogelijkheid om zowel op permanente als op tijdelijke basis projecten uit te voeren of desgewenst in dienst te treden bij onze opdrachtgever.


De persoonlijke ambities en ontwikkeling van onze professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4people voor de juiste carrièrestap en zijn wij dé partner in elke fase van uw loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional.

 

4people is er ook voor organisaties die behoefte hebben aan daadkrachtige technische professionals. Met ruim 18 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling hebben wij een waardevol netwerk van professionals en opdrachtgevers opgebouwd. Op basis van deze ervaring en actuele kennis van de arbeidsmarkt zijn onze consultants een professionele sparringpartner voor uiteenlopende wervingsvraagstukken.

Onze partners