RedacCie

Lijkt het jou leuk om meer uit je studie te halen naast het studeren en vind je het leuk om in groepsverband artikelen te schrijven?

S.V. Tapp is dan namelijk op zoek naar jou!

Wij zijn opzoek naar leden voor de RedacCie.

Als commissielid van de RedacCie schrijf je samen met je medecommissieleden vakinhoudelijke stukjes over alles binnen het werkveld van een Werktuigbouwkundig Ingenieur en ontwikkelingen binnen S.V. Tapp. Dit kan van alles zijn zoals; het aankondigen van borrels/activiteiten van S.V. Tapp, een interview met een docent, een interview met een bedrijf, een algemeen stukje over een bedrijf etc.

De RedacCie is een enorm mooie uitdaging om aan te beginnen, het commissiewerk wordt zeer gewaardeerd door bedrijven, docenten en medestudenten!

Dit werk doe je natuurlijk niet voor niets want er zitten een paar mooie voordelen aan:

• Commissiekleding verzorgd door S.V. Tapp
  • Een actieve leden activiteit
  • Commissiecertificaat, deze staat enorm goed op je CV
  • Onderscheiding van medestudenten tijdens de studie

De RedacCie bestaat dit jaar uit:

Youp van ligten

Bas Triemstra