Hoe verover je als startende engineer een baan in crisistijd?

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
4 jun. 2020 19:00 - 19:30

WEBINAR | Hoe verover je als startende engineer een baan in crisistijd?
Een baan vinden als startende engineer. Door de coronacrisis lijkt dat een veel moeilijkere klus dan voorheen. Nomilk2day Engineering houdt 4 juni een webinar dat afgestudeerden op weg helpt.
Veel afgestudeerde engineers zijn onzeker over hun toekomst sinds de arbeidsmarkt een flinke draai heeft gemaakt. Hadden ze eerder de banen voor het uitkiezen, nu is het echt knokken voor die ene baan die jij zo graag wilt. Hoe bereid je je daar op voor als pas afgestudeerde engineer? Hoe ziet de arbeidsmarkt er voor jou uit? En hoe zorg je ervoor dat je aan tafel bij een werkgever komt?
In een speciaal webinar voor afgestudeerde engineers op donderdag 4 juni om 19.00 uur geeft Nomilk2day Engineering jou alle inside information over de veranderende arbeidsmarkt en beantwoorden zij de vragen die je hierover hebt. Chantal Feenstra en Oane Boersma van Nomilk2day Engineering praten je helemaal bij over:
- Welke impact heeft de veranderende arbeidsmarkt op jou als engineer?
- Hoe verover je een baan?
- Hoe bereid je je voor op een videosollicitatiegesprek?
- Als je een contract krijg aangeboden; waar moet je dan op letten?
- Wat houdt werken voor een detacheringsbedrijf in als startende engineer?
Chantal en Oane hopen er een krachtig webinar van te maken, waarna jij goed voorbereid bent op wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft en hoe je toch die baan kan krijgen die jij zo graag wilt.
Meld je snel aan > https://nomilk2day.nl/nl/nieuws/webinar-nomilk2day-engineering

Onze partners