Extern coördinator - Sebastian

Beste lezer,

Mijn naam is Sebastian en ik mag mij voor de tweede helft van het jaar de nieuwe Extern Coördinator noemen van S.V. Tapp. Ik ben 23 jaar en inmiddels 3e jaars student van deze opleiding. Voor deze opleiding heb ik nog een jaartje Bewegingswetenschappen geprobeerd aan de RUG en de selectie voor luchtverkeersleider leek me ook een leuke uitdaging waardoor dit alweer mijn 5e jaar in de stad is.

Ik ben in de afgelopen 5 jaar altijd actief geweest bij verschillende verenigingen. De eerste 2 jaar van mijn studie nog niet zozeer bij Tapp, hoewel activiteiten als “gratis paintballen” of “onbeperkt spareribs eten voor een tientje” mij altijd nog zijn bijgebleven. Doordat mijn vrienden nauw betrokken waren bij Tapp ben ik hier een beetje in gerold en kwam ik er achter hoe gezellig het is en wat voor meerwaarde het heeft. In het begin van het jaar heb ik grote twijfels gehad om bestuur te gaan doen, echter besloot ik dit toch te doen. Daarentegen ben ik voorzitter van de reiscommissie geworden en hierdoor ben ik des te meer in contact gekomen met het bestuur. Dit was dan ook de doorslaggevende reden om te solliciteren voor deze functie.

Ik hou er van om mijzelf uit te dagen en ik hoop dit het komende half jaar te ervaren. Aarzel niet om mij eens aan te spreken in de gangen, ik hou erg van mensen om me heen.

Met vriendelijke groet,


Sebas

2016-06-13_17.30.20.jpg

Onze partners