Bier en Bowlen

• Sociaal
  • 5 deelnemers
  • Aanmelden mogelijk

Beste Tappers, 30 januari gaan we gezellig samen bowlen onder het genot van een biertje (incl.). Vanaf 20:00 heb je 2 uur de tijd om zoveel mogelijk strikes te gooien! Voor leden gaat het 12,50 kosten, voor niet-leden wordt het 20,-. Schrijf je snel in via de site!

Excursie UMCG

• 31 jan. 2020
  • Educatief
  • 20 deelnemers

De eerste excursie van het decennium staat weer gepland. Vrijdag 31 januari gaan we langs bij het UMCG in Groningen. Hier krijgen we een presentatie aan de hand van een rondleiding. We zullen over de radiologie afdeling lopen en het een en ander te horen krijgen over de apparaten die daar staan en wat een werktuigbouwkundig ingenieur daar doet. Op 31 januari zullen we om 13.15 uur verzamelen voor de hoofdingang van het UMCG en om 13.30 zal de rondleiding beginnen.