Voorzitter - Bas Triemstra

Beste lezer,


Mijn naam is Bas Triemstra en ik mag mij dit jaar de voorzitter van SV Tapp noemen. Momenteel zit ik in het tweede jaar van Werktuigbouwkunde. Na mijn studie Elektrotechniek wilde ik me richten op het bouwen van robotica en koos ik voor werktuigbouwkunde. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden en ben in het weekend meestal druk aan het sleutelen aan mijn motor. Vorig jaar leek het me leuk om samen met Tapp een buitenlandse reis te organiseren. Zoals je waarschijnlijk in de aftermovie hebt gezien was dit een groot succes. 
Ik heb een hoge focus op het uitbreiden van mijn cv zodat ik later de baan kan kiezen die ik graag wil. Toen Sander mij vroeg voor een bestuurjaar bij SV Tapp was dit voor mij ook geen moeilijke keuze. Het was de uitgelezen kans om het maximale uit mijn studie en studententijd te halen. 
Momenteel zijn we druk in gesprek met onze partners en dragen we zorg voor continuïteit van de vereniging. Op deze manier willen we er voor zorgen dat jij na het afstuderen nog steeds blij bent dat je lid bent/was van de vereniging. Ik hoop dat ik komend jaar gezellig met jou een biertje kan nuttigen tijdens de borrel of een te gek bedrijf ga bezoeken.


Met vriendelijke groet,


Bas Triemstra

download.png

Onze partners