Secretaris - Timo Kroeze

Hallo mijn naam is Timo Kroeze en ik ben de secretaris van het SV Tapp bestuur ’17-’18. Vorig collegejaar ben ik begonnen met werktuigbouwkunde en het leek mij erg leuk om er naast mijn studie iets bij te doen, nadat ik aangegeven had dat ik wel secretaris zou willen worden heb ik het geluk gehad dat ik na de sollicitatie ben uitgekozen om deze rol te vervullen.

Wat ik zoal doe als secretaris? Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter. Bedrijven en personen die contact zoeken met SV Tapp komen bij mij terecht, het is dan aan mij de taak om te kijken wat wij hier mee gaan doen en naar wie ik het door kan zetten. Tijdens vergaderingen notuleer ik wat er allemaal besproken wordt en zorg ik dat er een duidelijke actielijst komt zodat de gemaakte afspraken ook nagekomen worden. Daarnaast maak ik de nieuwsbrief en onderhoud ik samen met de rest van het bestuur de website. Erg veel verantwoordelijkheid maar ook vooral erg leuk om te doen!

Lijkt jou het nou ook leuk om een collegejaar in het bestuur van SV Tapp te zitten? Aan het eind van dit collegejaar kan ook jij solliciteren! Om even te proeven wat het is raad ik aan om deel uit te maken van een commissie, dit is een groepje mensen dat samen bijvoorbeeld borrels organiseert of voorafgaand aan een activiteit een mooie poster maakt.


Met vriendelijke groet,

Timo Kroeze

Foto_facebook.png

Onze partners