Bestuur 2022-2023

Het bestuur '22-'23

SV_Tapp_Bestuur_2022-EXTRA-01.jpg
SV_Tapp_Bestuur_2022-3_CROP.jpg

Bestuur 2022-2023

Bram van Sloten (2019) Voorzitter
Bas van Tol (2020) Secretaris
Twan van Luijtelaar (2021) Penningmeester
Matthijs Anton Zut (2021) Intern Coördinator
Sam Jonas Peters (2022) Extern CoördinatorGeachte leden,


Wij zijn alweer een tijdje druk bezig met het organiseren van excursies naar mooie bedrijven en het organiseren van leuke activiteiten om elkander wijzer in het werkveld te maken en ons allen bij elkaar te brengen.
Maar dit doen wij niet alleen! Samen met onze gemotiveerde actieve leden hebben wij tot dusver een buitenlandse reis op de planning staan, een aantal activiteiten als paintballen en poolen/darten en uiteraard een aantal borrels. 
Omdat zonder deze actieve leden onze vereniging niet zou kunnen draaien als dat deze nu doet, organiseren wij voor deze leden wat extra’s, waaronder een activiteit en een weekend weg met ons allen.
Ook dit jaar staat internationalisatie weer hoog in onze prioriteiten en dit jaar, waar wij verder gaan op wat er vorig jaar allemaal is bereikt, hebben wij een ME (mechanical engineering) commitee welke een aantal activiteiten organiseert welke specifieker op de Engelse kant van de opleiding zijn gericht. 
Bij vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken via secretaris@svtapp.nl. Wij hopen jullie veel te zien dit jaar bij activiteiten of bij ons op kantoor in ZP11/D1.61

Met vriendelijke groet,

Namens het 8e bestuur de studievereniging Technisch Appèl

Bram van Sloten
Voorzitter ’22-‘23

Onze partners