Word lid!

• 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Klaar!

Beste bijna Tapp lid!

Op deze pagina kunt u zich aanmelden om lid te worden van Studievereniging Tapp.

De contributie bedraagt € 15,00 per jaar. De aanmelding is bindend, dit betekend dat je na inschrijving verplicht bent om de contributie te betalen. Deze wordt elk jaar afgeschreven door middel van automatisch incasso. Je wordt 2 weken van te voren op de hoogte gesteld wanneer dit zal plaatsvinden. De inschrijving wordt stilzwijgend verlengd, tenzij je je vóór 1 juli 2018 per mail naar secretaris@svtapp.nl uitschrijft.

Alumni

Ben jij afgestudeerd werktuigbouwkunde student? Word dan gratis alumni! S.V. Tapp biedt de kans om zo in contact te blijven met de opleiding en de alumnileden. Als alumni is het mogelijk om aan de activiteiten van S.V. Tapp deel te nemen (met uitzondering van de excursies) bij deze activiteiten kan worden gedacht aan borrels, lezingen en sponsorborrels. Zie jij het wel zitten om alumni te worden van S.V. Tapp? Meld je dan aan.

PS: Als alumni vul je bij het studentnummer “Alumni + studentnummer” in.

Lidmaatschapstype