Thales

Thales_LOGO_Pantone.png

Maak kennis met Thales

‘Building a future we can all trust’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, heeft Thales grote ambities: jouw leven beter en veiliger maken. Met 80.000 talenten in 68 landen zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van Digital Identity & Security, Transportation, Space, Defence & Security en Aerospace. In Nederland werken zo’n 2500 collega’s, verdeeld over vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor).


Samen met kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor marineschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor de landmacht, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft). We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit plus het ‘internet of things’ en cybersecurity.


Onze cultuur en jouw carrière

We denken hier niet ín maar búiten hokjes en geven je graag alle ruimte. Dat betekent dat je hier geen baan krijgt, maar een carrière: jij bepaalt in welke richting je je wilt ontwikkelen! Daarbij vinden we de juiste work/life balance heel belangrijk. Gelijke kansen, inclusiviteit en een informele cultuur maken daarom een essentieel onderdeel uit van ons succes. Maar ook jouw gezondheid en geluk zijn voor ons erg belangrijk. Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat voor jóu goed werkt. Of dat nu parttime werken is, of werken vanuit huis, of de mogelijkheid om flexibel te zijn in je start- en eindtijden: we denken met je mee.

Onze cultuur is heel open. Van koffiedrinken bij onze interne Starbucks tot een ski-reis met onze internationale Young Employee Society en van interessante lunchlezingen tot een borrel met nieuwe medewerkers: je vindt hier voor ieder wat wils. En omdat jij zo betrokken bent en je inzet voor Thales, krijg je niet alleen een (heel) goed salaris, maar óók nog eens 40 dagen per jaar vrij. Echt waar. Dus, wat houdt je nog tegen?


Meer weten?

Dat snappen we! We horen graag van je: kijk op www.thalescareers.nl voor de meest actuele vacatures. Ondertussen up-to-date blijven van het laatste Thales-nieuws of bijvoorbeeld weten wanneer de inschrijving van onze traineeships weer begint?


Download the Thales Connect App for iOS or Android


Follow us on Facebook


Follow us on Linkedin


Follow us on Twitter


Follow us on Instagram

Onze partners