Essity

Essity is een wereldspeler op het gebied van hygiëne producten en actief in 100 landen. Essity is ook het bedrijf achter merken als TENA, Tork, Libresse, Tempo, Edet, Plenty, Demak’up en Leukoplast. De hygiene tak is verdeeld in 3 business units: Consumer Goods, Incontinence Care en Away-from-Home. Werken bij Essity is niet zomaar een carrière; het is een kans om de wereld direct gezonder, hygiënischer en veiliger te maken. Wereldwijd werken 46.000 werknemers aan impactvolle innovaties gekoppeld aan duurzame oplossingen streven we ernaar om elk jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke en essentiële oplossingen voor welzijn.

1280px-Essity_logo.svg.png
Picture2.png
Picture3.png
Picture4.png

Dit is wat Essity doet: https://youtu.be/h7fINIzlqFY  


In Hoogezand staat de grootste Essity fabriek van Nederland, Essity Operations Hoogezand B.V. Bij Essity Operations Hoogezand werken ruim 500 medewerkers waar bekende merken zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragen verschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources en Quality en RESH (risk-management, environment, safety, health). Vanuit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden de producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De productiesite van Essity in Hoogezand is erg dynamisch, elke dag is weer anders. 


Werken bij Essity betekent de ambitie hebben om de standaarden van hygiëne en gezondheid over de hele wereld te verbeteren. Om dit waar te maken, hebben we toekomstige leiders, innovators en denkers nodig. Ben jij op zoek naar een stage of bezig met je eindscriptie? Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende nieuwe carrière, of ben je ons tegengekomen op een evenement en wil je meer weten? Dan ben je hier aan het juiste adres. We dagen je uit om een kijkje te nemen, jezelf bekend te maken met Essity, te zien wat wij te bieden hebben en ons te overwegen voor de volgende stap in je carrière. Geef je carrière een kickstart met Essity. Bekijk direct onze openstaande vacatures in Nederland en daarbuiten of ontdek wat er verder schuilgaat achter Essity. Voor meer informatie bezoek www.essity.com/careers.

Onze partners