Secretaris - Anton Tent

Moi eem, mijn naam is Anton Tent en ik ben 21 jaar oud. Ik ben nu derdejaars student Werktuigbouwkunde. Ik mag dit jaar de rol van secretaris gaan vervullen binnen het bestuur van SV Tapp. Ik woon nu al ruim anderhalf jaar in de stad Groningen en vermaak me hier ook prima. Ik ben er een van het gamen en gezellig een pilsje drinken, maar zo nu en dan kun je me ook verdwaald vinden in een boek. In de weekenden ben ik werkzaam als medewerker technische dienst en mag ik graag lange wandelingen maken met de hond.


Waarom ik me bij het bestuur heb gevoegd? Ik ben altijd iemand geweest die de kansen die ik tegenkom op mijn weg aangrijp. Toen de andere jongens aangaven dat ze nog iemand nodig hadden om de rol van secretaris te vervullen, heb ik na kort nadenken ja gezegd en hier ben ik dan. Ik hoop tijdens dit jaar mijn professionele skills wat te verbeteren, zoals goed vergaderen en het afwegen van het belang van informatie. Verder hoop ik gewoon een hele gezellige tijd te hebben met de jongens en natuurlijk ook met onze leden!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien tijdens een excursie, activiteit of natuurlijk tijdens een van onze gezellige borrels!

Groet’n,

Anton

Onze partners