YER

YER-logo.jpg

Vacatures

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Mechanical_Engineer.pdf 43.1 kB
Project_engineer.pdf 67.0 kB
YER_TDP_Energie.pdf 106.2 kB
YER_Vacature_TDP_Installatietechniek.pdf 108.0 kB

Maak kennis met YER

YER bemiddelt professionals bij toonaangevende bedrijven in diverse sectoren; zowel nationaal als internationaal. Ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor de relatie, team spirit en de drive om het beste uit jezelf te halen vormen de kernwaardes van YER.
Wij groeien door! YER detacheert en bemiddelt ervaren en ook startende professionals binnen een uiteenlopend aantal sectoren. De forse groei van detachering binnen Technology, Finance, Sociale Zekerheid, IT en Supply Chain ligt in lijn met onze missie om duurzame relaties te bouwen met al onze partners en professionals.
We bieden je uitstekende carrièreperspectieven! Bij YER beloven we je een uitdaging die naadloos aansluit op jouw kennis en ervaring. We bieden je groeikansen en hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Bijna afgestudeerd en wil jij je verder door ontwikkelen? Volg ons traineeship!

Net afgestudeerd en dan interessante vacatures tegenkomen waar constant een aantal jaren werkervaring voor is gevraagd? Of eigenlijk nog niet precies weten op welk vlak echt je interesse ligt? Dan is ons traineeship wat vor jou!

Al jaren houden we ons bezig met technische starters die de arbeidsmarkt gaan betreden. Soms best lastig! Want voor welke organisatie ga je aan de slag? En welke functie wil je bekleden? Heb je daar dan meteen al voldoende technische kennis voor? Daarvoor hebben we het Talent Development Programma ontwikkeld. Een tweejarig Traineeship voor HBO en WO starters die zich snel willen ontwikkelen.

Je ontwikkeling staat centraal; naast dat je direct aan het werk gaat bij een interessante technische werkgever investeren we in een persoonlijke ontwikkeling en in technische skills middels onder andere een opleidingsbudget van €6.000. Daarnaast krijg je een goed salaris en direct een vast contract.

Het programma zorgt voor een vliegende start van je carrière en is ook gewoon heel erg leuk! Samen met een groep technische starters in Noord-Nederland krijg je trainingen, intervisies en challenges en creëer je een groot netwerk.


Contact

Vragen over afstudeerplekken, je eerste stap op de arbeidsmarkt, een vervolgstap of over onze traineeships? Neem dan gerust contact met ons op! Of kijk op www.yer.nl

Contactpersoon:
Marrit A. Rienks

Consultant Technology

+31615427598

marritrienks@yer.nlOnze partners