YER

YER-logo.jpg

Vacatures

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Traineeship_young_engineers_Maintenance.docx 16.7 kB
Vacatures_WTB_22-23.docx 27.1 kB

“ YER brengt ambities in beweging, door jou als starter te verbinden aan toonaangevende organisaties. Werk, geniet en benut 100% van je potentieel.” 

 

Over YER 

Via YER kies je voor traineeships en startersbanen in onder meer de techniek. We helpen je via uitgebreide begeleiding richting de juiste match binnen ons meganetwerk. Van internationale A-merken tot supergespecialiseerde niche-organisaties: deel je ambities en wij helpen je de best passende werkplek te vinden. 

Breng jij jouw ambities samen met YER maximaal tot uiting? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. 

 

Carrièremogelijkheden 

Voordat ze de arbeidsbemiddeling ingingen, werkten onze technische-consultants in de meeste gevallen éérst in de branche. Zij kennen jouw werkveld dus als hun achterzak en geven je alsinsider waardevolle tips, tricks en knowhow die jouw baankansen vergroten. 

We bieden je als technische-starter op de arbeidsmarkt traineeships en startersfuncties: 

 

·      Technische traineeshipszijn werk-leertrajecten waarin je werkervaring opdoet bij een technisch bedrijf en wordt opgeleid: functiegericht én op het gebied van soft en business skills. Ook word je gecoacht en leer je via intervisiesessies van de ervaringen van medetrainees. Tijdens je traineeship ben je bij ons in dienst en kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke voorwaarden. Na afloop treedt 95% van onze trainees in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen.  

 

·       Startersfunctiesvan YER zijn divers, uitdagend en inspirerend. Ze geven jouw carrière een solide kick-off. Als je nog beter wilt worden in je functie of je juist breder wilt ontwikkelen, dan helpen we je uitgebreid met coaching, trainingen, expert-adviezen en meer. 

 

CV-Check of Loopbaan coaching

 

Vind je het handig om persoonlijke feedback te ontvangen zodat je goed voorbereid bent op een eventuele stage en/of (bij) baan? Upload dan hier jouw CV: www.yer.nl/cv-checkWe helpen je graag!

Of ga met een coach in gesprek over jouw interesses, kwaliteiten en kernwaarden en ontdek de best passende vervolgstappen voor jouw loopbaan oriëntatie: www.yer.nl/loopbaancoaching

 

​​​​​​​

 

Onze partners