Excursie Wolfard & Wessels

Over dit evenement

Categorie
Educational NL/EN
Organisator
Excursiecommissie
Datum en tijd
19 jun. 2024 09:00 - 12:00
Locatie
Zedenweg 6, Hoogezand

Excursie Wolfard & Wessels

!Update 13-06!

Helaas moeten wij mededelen dat de excursie naar Wolfard&Wessels niet door kan gaan wegens een tekort aan aanmeldingen.
Maar wees niet getreurd, de excursie wordt namelijk verplaatst naar begin volgend studiejaar! Dit zal tegen die tijd weer gepromoot worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste leden,

Op 19 juni gaan we op excursie naar 1 van onze partners: Wolfard & Wessels in Hoogezand! Dit internationale bedrijf, opgericht in 1936 en gevestigd aan de Zedenweg 6, is bekend om hun turnkey piping projecten in de scheepsbouw. Dit is een unieke kans om te zien hoe dit bedrijf werkt.

Programma
Hier is het programma voor de dag:

09.15 uur: Welkomstwoord en planning van de ochtend door Lennard Lubach in de vergaderzaal
09.45 uur: Presentatie over Engineering - Leer hoe Wolfard & Wessels hun projecten ontwerpt en uitvoert, van 3D scannen tot installatie.
10.15 uur: Rondleiding door de werkplaats - Kijk hoe alles in de praktijk wordt gebracht en ontmoet de specialisten die hier werken.
11.00 uur: Bezoek aan Bodewes - Kom meer te weten over hun samenwerkingen en de maritieme industrie.
Vervoer
We reizen met het openbaar vervoer naar Hoogezand en zullen daarna een kleine wandeling maken naar Wolfard & Wessels.
Aanmelden
Er is plek voor 30 leden, dus meld je snel aan! Deze excursie is een geweldige kans om je netwerk uit te breiden, nieuwe dingen te leren en inspiratie op te doen voor je toekomstige carrière. Meld je aan via de inschrijflink.

Mis deze kans niet om meer te leren over de innovatieve technieken en werkwijzen van Wolfard & Wessels . Schrijf je vandaag nog in voor een interessante en leerzame dag!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners