Beste leden,

Het COVID-19 virus is nu al een tijdje aanwezig en de regering heeft de maatregelen aangescherpt en verlengd tot 1 juni. Voor de vereniging houdt dat in dat alle activiteiten tot 1 juni ook zullen worden geschrapt. Dit betekent ook dat de Lustrum viering ook niet meer door zal gaan in de geplande week. We zijn met het bestuur druk bezig om te kijken hoe we dit op kunnen lossen. Verder houden wij als bestuur de ontwikkelingen omtrent het virus goed in de gaten en zijn we druk bezig met alternatieven te bedenken voor onze activiteiten, zoals de excursies. We hopen natuurlijk ook dat jullie allemaal gezond deze zware tijden door komen en hopen jullie uiteraard zo snel mogelijk weer te zien!
Mochten er nog vragen zijn omtrent de vereniging en de activiteiten dan ontvangen we deze graag op secretaris@svtapp.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Tapp bestuur.

Wat is SV Tapp?

Studie vereniging Technisch Appèl (SV Tapp) is de studievereniging voor en door werktuigbouwkundige studenten. SV Tapp is opgericht in 2015 en is groeiende.

Voor informatie over de vereniging klik hier.

Voor het komende schooljaar 19-20 hebben een vijftal studenten de handen in één geslagen om een nieuw bestuur te vormen.

Bezoek ons  eens op ons kantoor! TN/D1.61

Maandag tot en met vrijdag is er van 10:00 tot 14:00 iemand van ons aanwezig.

@svtapp