Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief Juli

Word jij onze nieuwe Extern?

Luca Milano, de huidige extern gaat met ingang van februari op stage in Rotterdam. Dit is de reden dat wij opzoek zijn naar iemand die voor de tweede helft van het college jaar de functie van extern coördinator kan vervullen.

Heb je altijd al een bestuursjaar willen doen en lijkt het jou leuk om de functie als extern coördinator te vervullen? Ben jij communicatief en assertief? Stuur dan een mailtje met je motivatie en cv naar secretaris@svtapp.nl en wie weet word jij straks de nieuwe extern van SV Tapp.

Wat is SV Tapp?

Studie vereniging Technisch Appèl (SV Tapp) is de studievereniging voor en door werktuigbouwkundige studenten. SV Tapp is opgericht in 2015 en is groeiende.

Voor informatie over de vereniging klik hier.

Voor het komende schooljaar 17-18 hebben een vijftal studenten de handen in één geslagen om een nieuw bestuur te vormen. Deze 5 knappe koppen presenteerden zich al op facebook, meer informatie vind je hier!

Bezoek ons  eens op ons kantoor! TN/D1.61

feb.